Tamara Helbig-Vaartjes

Wie is het gezicht achter TaVa Uitvaartbegeleiding?

Ik zal me even voorstellen: ik ben Tamara Helbig – Vaartjes weliswaar geboren in Gouda maar mijn hele leven al woonachtig in Nieuwerkerk aan den IJssel met een korte uitstap naar Capelle aan den IJssel.

Bij het overlijden van mijn oma heb ik van dichtbij gezien hoe mooi het vak van uitvaartbegeleider is en hoe belangrijk een goede en fijne begeleiding is bij het organiseren van een waardevol en passend afscheid. Mijn interesse werd gewekt en niet veel later besloot ik dat ik mijn baan als secretaresse wilde omruilen voor een toekomst als uitvaartbegeleider.

Ik volgde mijn opleiding bij Meander Uitvaartopleidingen te Amersfoort waar mijn interesse tot passie werd omgezet.

Wanneer een dierbare overlijdt, komt er veel op u af. Allerlei zaken moeten in korte tijd geregeld worden. U kunt dan op mij rekenen. Ik sta u bij met raad en daad in deze moeilijke periode. U kunt er vanuit gaan dat ik u alle zorg uit handen neem en samen met u het afscheid tot een mooie en waardevolle herinnering maak.